Deante

Deante je europski brend koji na tržištu prosperira već 30 godina. Širok raspon našeg asortimana uključuje kuhinjsku opremu, kao što su: kuhinjske slavine i sudoperi izrađeni od granita, nehrđajućeg čelika i keramike, te oprema za kupaonice, koja uključuje tuševe, kupaonske slavine za umivaonike i bideje, i slavine za kade.

Deante surađuje s vodećim nagrađivanim dizajnerima i mladim talentima. Zahvaljujući njihovoj kreativnosti u mogućnosti smo ponuditi inovativne proizvode koji su prepoznati i nagrađeni na brojnim natječajima dizajna.

Posjedujemo modernu tvornicu za proizvodnju kuhinjskih sudopera od granita u sklopu posebne industrijske zone Lodz.

Marka Deante sinonim je za najkvalitetnije proizvode za kupaonice i kuhinje koje kupci cijene. Zahvaljujući našim aktivnostima na poboljšanju proizvodnih standarda i procesa osiguranja kvalitete, kao i tehnološkom napretku i korištenju najsavremenijih komponenti, svim našim proizvodima možemo dati dugoročno jamstvo.

Stvaranje proizvoda koji će zadovoljiti zahtjeve i ukuse naših kupaca postala je naša strast. Konstantno obraćamo pozornost na najnovije trendove u dizajnu interijera, surađujemo s talentiranim, jedinstvenim dizajnerima. Činimo sve što je u našoj moći da naši proizvodi kombiniraju ljepotu i neusporediv izgled s odličnim iskustvom. Svake godine uvodimo inovacije u sve naše grupe proizvoda. Do sada je za naše kupce pripremljeno više od 1500 proizvoda za kupaonicu i kuhinju.

Katalozi

Pošalji upit
Prijava na Newsletter

Prijavi se na newsletter i primaj naše novosti

EpraEU
hrCroatian