O nama

Epra d.o.o je osnovana 1993 godine kao malo obiteljsko poduzeće za proizvodnju i veleprodaju slavina i dijelova. Tijekom godina rasli smo i napredovali te smo danas poznati kao jedni od značajnijih distributera slavina i dijelova u našoj regiji.

U želji da svojim klijentima nudimo samo najbolje, nastao je brand „EPRA“. Naša misija je da budemo prepoznati kao proizvođač koji nudi visoku kvalitetu, izrazitu funkcionalnost, cjenovnu dostupnost te potpunu zdravstvenu ispravnost.

Ne prepuštamo stvari slučaju, već izrazitu pozornost posvećujemo zdravstvenoj ispravnosti svih svojih proizvoda koji su uključeni u redovne službene sanitarne i zdravstvene kontrole. Samim time naši proizvodi zadovoljavaju najzahtjevnije europske sanitarne i zdravstvene standarde.

Ponosno možemo istaknuti da smo vođeni iskustvom kroz stalni kontakt s klijentima razvili izvrsno poznavanje potreba tržišta. Naš tim je pun iskustva, znanja i uvijek je spreman pružiti savjete svojim klijentima u odabiru najbolje opcije prema njihovim potrebama. Organiziranim radom komercijalnih i terenskih službi, naši proizvodi su dostupni svima.

Vaš Epra tim.

Prijava na Newsletter

Prijavi se na newsletter i primaj naše novosti

EpraEU
hrCroatian